24-uursopvang

Geen negen-tot-vijf-mentaliteit
De negen-tot-vijf-mentaliteit is aan het verdwijnen. Ouders werken vaker op onregelmatige tijden als gevolg van de 24-uurseconomie.

Hoe werkt 24-uurs opvang:

Door 24-uurs opvang kunt u zorgeloos uw werkzaamheden continueren, wetende dat uw kind die aandacht en verzorging krijgt die u verlangt. Hierbij kunnen we denken aan studie, nacht- avonddienst, weekenddienst, reizen… etc. 24uurs opvang biedt dan de mogelijkheid om uw kind op te vangen en de zorg aan het kind te geven die nodig is. Natuurlijk brengt u uw kind het liefst zelf naar bed, maar mocht het echt niet anders willen of lukken, dan biedt 24-uurs opvang de oplossing. Alle faciliteiten voor een goede zorg en nachtrust zijn hierbij aanwezig.

De ouders/ verzorgers bepalen in overleg met ons welke dagen en welke diensten ze graag gebruik willen maken van opvang. Bovendien zijn de ouders/ verzorgers vrij om aan te geven op welk uur ze hun kind willen komen brengen en halen. Ook bieden wij noodopvang in spoedgevallen indien u het niet red om u kind op de afgesproken tijdstip op te halen.

Interesse, neem direct contact met ons op: 070 – 737 11 86

 

“Om twaalf uur ’s nachts brengen of halen? Geen probleem.”